S’acosta el final de curs

El proper 12 de juny Enllaç Solidari farà l’Assemblea anual ordinària. Un bon moment per fer balanç de les activitats del curs.

El projecte d’apadrinaments d’infants del Brasil en risc malnutrició es manté sòlid. Cal agrair la fidelitat i bona disposició dels padrins i padrines que ho fan possible. Cada any hi ha uns quants padrins que ho deixen, normalment per motiu d’edat avançada. I aquest any no hi ha hagut cap padrí nou. Això vol dir que ara hi ha mitja dotzena de nens i nenes que necessitarien aquesta ajuda i no tenim padrina o padrí per a ells. Si vols apadrinar un infant al Brasil pots fer-ho entrant a la  finestra que tens a la dreta d’aquesta pàgina (“Vols apadrinar un infant?”) on trobaràs tota la informació del Projecte.

Per altra banda, durant aquest curs 2018-19, Enllaç Solidari recull fons per poder posar energia elèctrica al “Kindi Secondary Hospital”, gestionat pels Claretians de la República Democràtica del Congo. El projecte té un cost de 24.146,99 € i en aquest moment en falten poc més de 2.000 per poder-hi arribar. Fins al mes de juliol encara som a temps a col·laborar-hi. Si vols fer-hi una aportació (amb possibilitat de desgravació fiscal), el compte és:

«La Caixa»: IBAN ES87 2100 0856 9902 0049 7017. Indicant: «CONGO».

Si vols que el teu donatiu sigui desgravable:

  • A l’hora de fer l’ingrés o transferència, fes constar totes les teves dades: nom, cognoms, DNI, domicili.
  • Envia còpia del resguard del donatiu, amb les dades d’identificació personal, a Enllaç Solidari: Nàpols, 346 2on E, 08025 Barcelona, o al correu enllacsolidari@claretians.cat

Aquestes dades seran usades només per fer el certificat de donació al Ministeri d’Hisenda, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades. Per a qualsevol informació addicional sobre el present tractament pots accedir a la nostra política de privacitat a la web www.ensolidari.cat

Enllaç Solidari agraeix totes les col·laboracions que rep, tant de persones particulars com d’entitats diverses.

2019/05/29

Comments are closed.