Resum d’activitats del curs 2015-2016

Després de l’Assemblea celebrada el passat dia 16 de juny, oferim a tots els amics d’Enllaç el resum de les activitats que s’han fet aquest curs, amb els recursos que s’han destinat a cada una.

El projecte d’Apadrinaments continua ben actiu, amb una mitjana de 234 nens apadrinats. Cada Padrí o Padrina aporta 20€ mensuals per a cada infant. El projecte inclou també l’ajuda al treball que fan els cooperants dels Claretians del Brasil que acompanyen els infants apadrinats i les seves famílies.

160701_africaA petició dels Missioners Claretians del Gabon, s’ha pogut atendre l’ajuda per al treball pastoral de la Missió d’Okondja amb la quantitat  que demanaven en el projecte presentat a començament de curs: 31.250€.

Des de finals 160503_equadord’abril s’ha motivat la campanya d’ajuda a l’Equador, amb motiu del terratrèmol que va patir aquell país. També responent a una crida dels Missioners Claretians del lloc. I actuant de manera conjunta amb d’altres ONG claretianes d’Espanya. Fins avui (30 de juliol) les contribucions que ens han arribat per a aquesta finalitat són de 23.038’70€.

En nom de totes les persones (infants, famílies, ancians i joves) que s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes, donem les gràcies ben de cor a tots els qui ho heu fet possible. Gràcies a les persones particulars que, amb molta perseverança, fan una aportació periòdica. Gràcies a les institucions (Escoles, Parròquies, Associacions, Comunitats…) que promouen la solidaritat i cooperen amb Enllaç. Gràcies als socis de la nostra petita ONG que fan possible que tot això es pugui realitzar.

Aquest «Any de la Misericòrdia» ens motiva a no oblidar-nos de tots aquells que, comptant amb la nostra ajuda, podran tenir una vida més digna i més humana.

Comments are closed.