Projecte Solidari per al curs 2020-2021

Enllaç Solidari col·laborarà durant tot aquest curs amb el projecte d’oferir aigua potable al barri de Nkolbisson, a la perifèria de la ciutat de Yaoundé, al Camerun.

És una iniciativa de la gent del mateix barri, recolzada pels Claretians que hi viuen i hi treballen. Consisteix a perforar un pou prou fondo fins a trobar aigua no contaminada i fer-la arribar a un dipòsit que estarà a disposició de tota la gent que ho necessiti. Es preveu que els beneficiaris directes seran un miler de persones.

L’experiència de projectes similars fets en d’altres llocs del Camerun ofereixen una garantia del seu bon funcionament.

El cost previst és de 26.582,12€. I l’ajuda que ens demanen és de 20.000€. El projecte estarà actiu fins al juliol del 2021 (o fins que s’arribi a la quantitat sol·licitada).

Per col·laborar amb un donatiu:

«La Caixa»: IBAN ES87 2100 0856 9902 0049 7017. Indicant: «CAMERUN».

Si voleu que el vostre donatiu sigui desgravable:

  • A l’hora de fer l’ingrés o transferència, feu constar totes les vostres dades: nom, cognoms, DNI, domicili.
  • Envieu còpia del resguard del donatiu, amb les dades d’identificació personal, a Enllaç Solidari: Nàpols, 346 2on E, 08025 Barcelona, o al correu enllacsolidari@claretians.cat

Aquestes dades seran usades només per fer el certificat de donació al Ministeri d’Hisenda, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades .Per a qualsevol informació addicional sobre el present tractament pot accedir a la nostra política de privacitat a la web www.ensolidari.cat

Camerun 5

2020/10/06

 

 

Comments are closed.