Projecte de Cooperació a l’India

Amb motiu del Mes Missioner Extraordinari que se celebra aquest octubre, Enllaç Solidari ha llançat el seu projecte de cooperació per al curs 2019-2020.

Es tracta de col·laborar amb els Missioners Claretians de Chennai (Índia) per a la construcció d’una sala polivalent per fer-hi activitats educatives adreçades especialment als Dalits (la casta més baixa i marginada de l’Índia).

Aquesta sala s’usarà sobretot per a alfabetització i conscienciació d’adults, amb incidència especial a dones.

Servirà també de reforç escolar per a infants i adolescents, motivant-los en els estudis.

La sala tindrà com a beneficiaris immediats les 135 famílies que ja participen (de moment a l’aire lliure) en aquestes activitats educatives. I se’n podran beneficiar també uns 130 infants més a qui es convidarà a participar en el reforç escolar dels vespres.

La construcció d’aquest equipament serà gestionat pels Claretians de L’Índia (Província de Chennai). I el seu funcionament diari, pel grup de Claretians que viuen i treballen al poble de Nadar.

El cost tota del projecte és de 56.250€. L’ajuda que ens demanen és de 26.250€.

Els donatius per a aquesta finalitat es poden fer durant tot el curs 2019-2020, fins a finals del proper mes de juliol.

Per fer un donatiu:

«La Caixa»: IBAN ES87 2100 0856 9902 0049 7017. Indicant: «ÍNDIA».

Si voleu que el vostre donatiu sigui desgravable:

  • A l’hora de fer l’ingrés o transferència, feu constar totes les vostres dades: nom, cognoms, DNI, domicili.
  • Envieu còpia del resguard del donatiu, amb les dades d’identificació personal, a Enllaç Solidari: Nàpols, 346 2on E, 08025 Barcelona, o al correu enllacsolidari@claretians.cat

Aquestes dades seran usades només per fer el certificat de donació al Ministeri d’Hisenda, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades .Per a qualsevol informació addicional sobre el present tractament pot accedir a la nostra política de privacitat a la web www.ensolidari.cat

 

Children01-Faith association group

2019/10/14

Comments are closed.