Projecte d’ajuda per al curs 2022-23

Els Missioners Claretians de Chennai, Índia, tenen una missió anomenada Kavasam. Entre d’altres activitats hi ha una casa d’acollida o internat per a estudiants del grup Dàlit, on s’acullen 45 adolescents d’aquesta casta.

Aquests escolars són de famílies que viuen disperses per la regió i no tenen possibilitat d’anar a l’escola perquè els queda massa lluny. El fet d’estar acollits a l’internat els possibilita anar a les escoles públiques, d’acord amb la seva edat i nivell. Són la primera generació que va a l’escola; els seus pares no hi han pogut anar mai.

Quan tornen a la casa d’acollida poden fer els deures i estudiar. El problema és que hi ha una única sala que serveix per tot: dormitori, menjador i sala d’estudi.

A més, en el mateix centre s’acull, durant els caps de setmana, un grup d’uns 180 estudiants que reben suport educatiu i reforç escolar.

Per això els Claretians de Chennai ens demanen ajuda per poder ampliar aquesta casa d’acollida amb una sala d’estudi on es puguin fer dignament les activitats educatives tant per als interns com per als que hi van els caps de setmana.

El projecte és senzillament la construcció d’una sala d’estudi amb banys annexos per a nois i noies.

Els Missioners Claretians de Chennai, que són els responsables del centre, en són també de la construcció i manteniment de la sala d’estudi projectada.

L’ajuda que sol·liciten és de 28.497€

Es poden fer donatius durant tot el curs 2022-2023 (poden desgravar de l’impost de renda).

Gràcies a tots per col·laborar-hi!

Podeu fer un donatiu aquí:  «Banc Sabadell»

IBAN ES71 0081 0137 2100 0203 0214.       

Indicant: «INDIA».

Si voleu que el vostre donatiu sigui desgravable:

  • A l’hora de fer l’ingrés o transferència, feu constar totes les vostres dades: nom, cognoms, DNI, domicili.
  • Envieu còpia del resguard del donatiu, amb les dades d’identificació personal, a Enllaç Solidari: Nàpols, 346 2on E, 08025 Barcelona, o al correu enllacsolidari@claretians.cat

Aquestes dades seran usades només per fer el certificat de donació al Ministeri d’Hisenda, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades. Per a qualsevol informació addicional sobre el present tractament pot accedir a la nostra política de privacitat a la web www.ensolidari.cat

 

 

 

 

2022/09/13

 

Comments are closed.