Jaime León: «En un conflicte totes les parts involucrades cometen errors i s’ha de saber demanar perdó»

170313_enllacGràcies al testimoni de Jaime Absalón León, director i fundador de la Corporació Claretiana Norman Pérez Bello a Colòmbia, ens atansem a la tasca de l’Església i a la realitat d’un país que vol deixar enrere dècades de violència. Jaime ha estat un dels testimonis convidats per Mans Unides aquest passat mes de febrer per a la campanya d’enguany: «El món no necessita més menjar, necessita més gent compromesa.»

La Corporació Claretiana Norman Pérez Bello que treballa colze a colze amb l’Església local de Colòmbia: «Som una organització de laics i de religiosos, i també d’altres Esglésies compromeses amb la pau», comenta el seu responsable.

Un dels projectes de l’entitat se centra en el suport a la població indígena, i per això compta amb la col·laboració de Mans Unides.

Vam poder aprofitar la seva estada a Catalunya per parlar breument amb ell i mantenir la conversa que trobareu adjunta a sota la notícia. Jaime ens il·lustra molt bé la situació actual que s’està vivint a Colòmbia.

Comments are closed.