Festa-trobada d’Enllaç Solidari 2021

Després que la pandèmia ens impedís de fer l’any 2020 la trobada anual d’Enllaç, aquest any l’hem represa. Va ser diumenge passat, 17 d’octubre, a Valls. Això sí, una mica més tard de la data habitual, que és el primer diumenge d’octubre.

Trobada festiva i alegre. Jornada de retrobada entre amics habituals d’Enllaç Solidari, i de coneixença de persones que hi han participat per primer cop.

Una organització impecable del grup de Valls que va ajudar a gaudir del dia. Va començar amb l’acollida al Col·legi Claret. La participació a la missa de la Parròquia del Lledó, on tenen una capella amb àmplia informació d’Enllaç i els seus projectes. Una passejada guiada pel centre històric de la ciutat, des del Passeig dels Caputxins, fins a Sant Joan, amb parades al monument als castellers, a la capella del Roser, a la Plaça del Blat, Km. zero del món casteller, fins arribar a la monumental església de Sant Joan.

Tornada al Col·legi Claret per dinar i, sobretot, per compartir informacions sobre l’actualitat del projecte d’apadrinament d’infants en risc de malnutrició i altres activitats d’Enllaç. No va faltar una animada rifa d’artesania i d’alguns llibres.

Una trobada, en fi, de la qual la quarantena llarga de persones participants en vàrem sortir amb ganes de continuar la tradició de repetir-la cada any. Gràcies al grup de Valls que ho ha fet possible!

 

 

 

 

 

 

 

2021/10/19

Comments are closed.