DIA SOLIDARI DE L’ESPLAI ESTEL

Dissabte passat, 26 de març, l’Esplai Estel de Barcelona va organitzar el dia de la campanya solidària per col·laborar amb Enllaç Solidari, l’ONG dels Claretians de Catalunya. Tots els nens i nenes i famílies hi van participar. Les activitats es van fer a la Plaça Joanic, de Gràcia.

La campanya va començar a les onze del matí. Els infants, acompanyats pels seus monitors, van  fer diverses dinàmiques per treballar el tema de la desigualtat. Després de dinar, les famílies s’hi van afegir per participar en el taller de la tarda durant dues hores.

Després del taller va venir la part més festiva: la xocolatada, preparada per famílies de l’Esplai. Mentre es prenia la xocolata, alguns nens i nenes van poder escriure cartes a la Victoria, que és una nena del Brasil apadrinada per l’Esplai Estel. Degut a la pluja i al mal temps d’aquest inici de primavera, l’última part de les activitats es va haver de fer als locals de la parròquia del Cor de Maria. Això no va impedir l’alegria de tothom per poder-hi participar.

2022/04/01

Comments are closed.