Dia de la Missió Claretiana

Durant el mes d’abril, els Claretians d’arreu del món celebren el Dia de la Missió claretiana. A Catalunya s’ha triat el dia 25, últim diumenge d’aquest mes.

Aquest any el lema és Arrelats i audaços. Un lema ben pasqual: arrelats en Jesús ressuscitat que envia els seus deixebles a continuar tot el que ell havia fet. I a fer-ho amb audàcia i creativitat.

És el segon any que celebrem aquest dia en temps de pandèmia. Una bona ocasió per recordar que la missió cristiana suposa lluitar contra la pitjor de totes les pandèmies: l’individualisme i l’oblit dels més necessitats d’aquí i d’arreu del món. Sembrar l’Evangeli vol dir promoure tot el que ajuda a construir la fraternitat humana i la vida digna en aquest món que ens ha estat regalat i que hem de cuidar.

L’objectiu principal és fer-nos conscients que –amb paraules del Papa Francesc– cada persona és una missió: “Jo soc una missió en aquesta terra, i per això estic en aquest món”.

A Catalunya, a més, cada any convidem a col·laborar amb el projecte de cooperació assumit per Enllaç Solidari. Aquest any es tracta del subministrament d’aigua potable  al barri de Nkolbisson, a la perifèria de Yaoundé. Una iniciativa dels mateixos habitants del barri on viu i treballa una petita comunitat de Claretians del Camerun. Enllaç Solidari hi col·labora econòmicament. Aquí podeu trobar més informació sobre aquest projecte. Per els donatius podeu clicar  Aquí

 

2021/04/12

 

Comments are closed.