Deu famílies tenen casa

A començament d’any informàvem, en aquesta mateixa pàgina, dels treballs de construcció de cases per a famílies sense llar a Kaghaznagar (Índia). Un mes i mig després, els Claretians de l’Índia ens envien informació completa del projecte.

Les deu cases per a les quals Enllaç va col·laborar amb 21.785€ durant el curs 2017-2018 ja estan acabades i les respectives famílies hi viuen. S’han pogut construir amb aquesta ajuda d’Enllaç, amb aportació dels Claretians del lloc, i amb la participació de les mateixes famílies i de la comunitat cristiana local.

Les deu famílies beneficiades fan un total de més de quaranta persones. La més nombrosa és una de set membres. I les més petites, les que compten només amb el matrimoni. La majoria disposen només dels ingressos del marit que treballa a jornal diari. Entre elles hi ha famílies amb persones discapacitades, algunes amb malalties, o el matrimoni que va perdre els dos fills en un accident.

A totes, el fet de tenir un sostre segur els suposa poder viure amb dignitat i esperança de cara al futur. Per a algunes, la possibilitat que els fills puguin estudiar.

Des d’Enllaç Solidari, i en nom de les famílies beneficiades, agraïm totes les persones que van col·laborar en aquest projecte.

 

18/02/2019

Comments are closed.