Crònica des del Brasil – Pastoral de la criança – Mes de març

Aquest passats divendres i dissabte de finals de mes vam realitzar l’activitat de la “Celebració de la Vida”  de la pastoral de la criança.

Es tracta d’una activitat destinada a les famílies que tenen infants menors de 6 anys. Es troben juntament amb les líders, que acompanyen el projecte, per parlar de diferents temes relacionats amb la salut i la criança dels fills/es, per fer activitats amb els infants, explicar contes, etc.  També es realitza el pessagem, es pesen tots els infants menors de 6 anys, per controlar que estan dins dels estàndards establerts. I s’acaba la trobada compartint un suculent menjar.

El divendres, amb el grup acompanyant per la Dayane, els infants van poder escoltar un conte sobre un ós polar que es sentia molt sol i després van poder degustar una suculent caldo. Pel què fa els infants de dissabte, el grup acompanyat per la Neguinha, aquests van poder jugar amb els jocs de la Pastoral, vam saltar a corda, vam jugar a la cobra, i després van poder degustar uns deliciosos “cachorros quentes”, un deliciós entrepà de Frankfurt amb verduretes.

Laura Verdaguer

2019/04/05

Comments are closed.