Crònica des del Brasil – Les visites a les famílies

Durant la setmana,  amb l’Àlex, dediquem algunes tardes a sortir per la ciutat a visitar les famílies dels nens i nenes apadrinats per el projecte “Familias Amigas”.

Les visites consisteixen en anar a la casa  i compartir una estona de conversa amb ells. En alguns casos trobem els infants i en d’altres casos no, ja que a la ciutat  hi ha dos torns per anar a l’escola, i alguns d’ells hi van de tardes.

En les trobades s’aprofita per saber com està la família en general, com estan de salut, com estan els infants, com els hi va a l’escola, si els membres de la família treballen,  s’aprofita també per recordar algunes informacions referent al projecte, alguns cursos que es fan, la importància de portar als infants menors de 6 anys al “pessagem” de la pastoral de la Criança, així com també parlar-los de la importància de tenir el quintal (el terreny  de la casa, la majoria de cases en tenen) net i arreglat a la vegada que és una bona oportunitat per plantar alguns aliments que no necessiten de molta atenció, com la mandioca, i que els pot servir de bon aliment per la família.

Laura Verdaguer

2019/04/05

Comments are closed.