Creativitat i imaginació en temps de pandèmia

Un dels dos responsables del Projecte d’apadrinaments al Brasil escriu explicant-nos la situació d’aquests primers tres mesos del 2021:

“Rondônia i el Brasil viuen una crisi de Covid-19 forta com mai. Els hospitals s’estan col·lapsant, falten professionals de la salut, la vacunació és lenta i els desacords entre polítics no fan sinó créixer”. Les escoles, ens diu, que haurien d’haver començat el curs durant el febrer, segueixen tancades (i durant el 2020 ho van estar durant tot el curs). La pobresa creix i ho fan igualment les peticions d’ajuda. I no s’arriba a tots els que ho necessiten.

Així i tot, a més de l’ajut amb aliments –que és el que ofereix el Projecte d’Apadrinaments, adreçat a infants amb perill de malnutrició– s’ha muntat també un “basar de roba”. Es recullen les donacions que la gent del lloc fa espontàniament. Se selecciona i es classifica la roba i, un cop cada mes, es convida les famílies o persones que ho necessiten a triar el que els pugui fer servei. Es fa tot a l’aire lliure, guardant les distàncies de seguretat i amb alguna mena de “cita prèvia”.

Voleu apadrinar un infant en perill de malnutrició? A la primera finestra d’aquesta pàgina s’indica com fer-ho. També podeu trucar-nos o escriure’ns per demanar més informació.

 

 

 

 

2021/03/24

Comments are closed.