Assemblea anual d’Enllaç Solidari

160623_enllacEl dijous dia 16 de juny es va fer l’Assemblea anual d’Enllaç Solidari, a la qual són convocats tots els socis i, de manera especial, els membres de la Junta.

Es va fer un repàs a les activitats fetes durant l’any 2015, i les que estan engegades en aquest 2016. Es destaca el manteniment i bon funcionament del Projecte d’Apadrinaments, degut especialment a la fidelitat de molts padrins i padrines, i a l’acompanyament proper i eficaç que es fa tant al Brasil com a Catalunya.

També és important la resposta que s’ha pogut donar a projectes de durada més curta com l’ajuda a Nepal amb motiu del terratrèmol (2015), el suport a la missió claretiana del Gabon (curs 2015-2016) i l’auxili a l’Equador amb motiu del terratrèmol del mes d’abril d’aquest any: un projecte que encara segueix obert.

Els participants van demanar a Junta de cuidar més la relació amb els socis i de millorar la informació i divulgació de tots els projectes. La Junta agraeix el suggeriment, en pren nota i mirarà de fer-ho.

Comments are closed.