A Enllaç Solidari acabem el curs

Com és costum de cada any, a Enllaç Solidari el mes de juliol és de tancament del curs i d’avaluació de les activitats fetes des del mes de setembre de l’any anterior.

Durant tots aquests mesos, la pandèmia ha marcat la vida i el treball tant aquí com dels països a qui oferim col·laboració.

Malgrat tot, el projecte d’Apadrinaments al Brasil no ha parat. S’ha hagut de reinventar una mica per poder mantenir el contacte amb les famílies que tenen infants apadrinats, i ha hagut de buscar recursos addicionals per fer front a aquesta situació. Els padrins i padrines d’aquí no han deixat d’oferir els 20€ mensuals per a cada un dels 223 infants apadrinats. I s’han anat aconseguint els recursos per cobrir les despeses de l’acompanyament de cada família que fan els dos cooperants al Brasil.

Hem pogut oferir també als Claretians del Camerun els 20.000€ que demanaven per poder subministrar aigua potable a un miler de persones del barri de Nkolbisson, a la perifèria de Yaoundé.

Per això un any més –i aquest any de manera especial– des d’Enllaç Solidari agraïm totes les persones, grups i entitats que han ajudat a fer-ho possible. Gràcies!

 

 

2021/07/12

Comments are closed.