Enllaç Solidari al Col•legi Claret de Valls

El dijous 3 de maig es va fer, com cada any en aquesta època, la xerrada sobre solidaritat a diversos grups d’alumnes del Col·legi Claret de Valls.

Aquest any ha anat a càrrec del P. Joan Font, que ha començat cada trobada preguntant als alumnes què és ser solidari. Tots tenen clar que és ajudar els altres, especialment als pobres.

A partir d’aquí els ha parlat de la solidaritat viscuda com a projecte de vida pels missioners claretians: seguir la crida de Jesús a fer possible que en el món es visqui l’amor, la veritat, la justícia, la pau i el perdó (cinc valors com els cinc dits de la mà).

Tot això s’ha acabat d’explicar amb exemples concrets de la vida de persones que són conegudes per bona part o per tots els alumnes. I també amb el diàleg i preguntes que els nois i noies han anat fent.

14/05/2018

Comments are closed.