L’Esplai Estel ha celebrat el Dia Solidari

Tal com estava previst, l’Esplai Estel, de la Parròquia Cor de Maria de Barcelona, va fer el Dia Solidari aquest dissabte passat, dia 17.

A la tarda, la gent es va anar reunint a la Plaça Joanic, els més petits van començar els jocs i altres activitats. Però el temps plujós no va permetre continuar a l’aire lliure, i tothom es va haver de traslladar als locals parroquials.

El bon humor i l’alegria no van faltar. I la xocolatada tampoc. Tot i que no en va poder participar tanta gent com si s’hagués fet a la plaça, es van poder recollir els diners que garanteixen un any més d’apadrinament de la Rayane.

L’Esplai Estel apadrina la Rayane a través del projecte d’Enllaç Solidari d’apadrinaments al Brasil. Va començar a apadrinar-la quan ella tenia cinc anys. Ara està a punt de fer-ne tretze, i l’any que ve serà el darrer de la seva participació en el projecte. Durant tots aquests anys la seva família li haurà pogut garantir una alimentació adequada a la seva edat i al seu creixement.

SAMSUNG CSC

19/03/2018

Comments are closed.