En memòria del P. Lluís Llamas

Aquest dimecres, dia 3 de febrer, a l’església del Cor de Maria de Barcelona, s’ha fet un funeral en memòria del Claretià P. Lluís Llamas, que va morir a São Miguel do Guaporé, Brasil, el passat dia 1.

La celebració s’ha fet el mateix dia en què a São Miguel feien l’acostumada “Missa de setè dia”. Ha presidit el Superior Provincial dels Claretians de Catalunya, P. Ricard Costa-Jussà. I ha fet l’homilia el P. Lluís Garcia, company durant anys del P. Lluís Llamas tant a Seringueiras com a São Miguel do Guaporé, que era aquí de vacances i ha retornat al Brasil immediatament després del funeral.

S’han fet presents a la celebració els familiars del P. Lluís, un grupet de Claretians de Catalunya, així com diverses persones que havien conegut el P. Lluís abans d’anar al Brasil als diversos llocs on ell havia treballat (Montgat, St. Boi de Llobregat, Valls…). I amics i col·laboradors d’Enllaç Solidari.

09/02/2018

Comments are closed.