Calendari d’Enllaç Solidari 2018

Portada calendari

Com anys anteriors, en començar el curs ja tenim a disposició el calendari per a l’any que ve.

Amb aquest calendari pretenem fer-nos memòria de la carta del Papa Francesc “Lloat sigueu”, sobre la cura de la casa de tots que és el nostre planeta terra.

Per això a la portada hi ha la frase de l’anomenat “Càntic de les criatures” de sant Francesc d’Assís, que el Papa Francesc cita en l’inici de la seva carta encíclica (“Lloat sigueu, Senyor meu, per la nostra germana terra”). I cada mes recull una altra frase significativa d’aquest document. Amb la intenció de recordar-lo i reforçar-lo dins nostre, si ja l’hem llegit. O de convidar-nos a fer-ho, si encara no n’hem tingut ocasió.

Les fotografies procuren estar en sintonia amb la frase de cada mes, de manera que imatge i text es completin mútuament. Totes les fotos, a més, estan fetes en algun lloc del món on hi ha presència dels Missioners Claretians, encara que la majoria provenen de la missió de Guajará-Mirim (Brasil).

Podeu trobar el calendari a la seu d’Enllaç Solidari i també a tots els centres vinculats als Claretians de Catalunya.

Comments are closed.